Markiser Norrköping

Skyddar dig mot väder och vind

Terrass- och takmarkiser

ETT BRETT UTBUD AV FLEXIBLA MARKISER

 

City-Kej har ett stort utbud av terrass- och takmarkiser för många olika användningsområden

 

Terrasmarkis – FA20-serien

Denna vår minsta terrasmarkis är idealisk för mindre uteplatser och balkonger. Denna markis kan man få i två varianter (FA 22 Classic och FA 24 design) och man kan välja mellan vitt, silver eller svartlackerat utförande. I standardvarianter manövreras denna markis med utvändig vev som standard. Tillvalet motor blir allt vanligare. FA 20-modeller monteras direkt på vägg eller under takfot.

Terrasmarkis – FA 40-serien

Vår populäraste markis. Det är en robust markis som finns i fem varianter och man kan välja svart, silver eller vit som färg. FA 40-markisen har en modern design som passar lika bra på yngre som på äldre byggnader. De kraftiga vikarmarna är en unik kvalitet med denna markis, som oftast drivs med motor. Är den motordriven så kan den även manövreras automatiskt med skak-sensor eller sol och vind-automatik.

Terrasmarkis – FA 60-serien

Detta är den mest exklusiva markisen i vårt breda sortiment. Helkassett på denna attraktivt designade markis skyddar mot väder och vind på ett utmärkt sätt. Den finns i två olika utföranden och drivs med motor via radiosändare eller strömbrytare. Även denna kan kompletteras med skaksensor eller sol & vindvakt

 

Terrasmarkis – V280

V280-modellen är en prisvärd markis i helkassett. Den är smart designad och skyddar mycket bra mot väder och vind. Den manövreras med motor och har autostopp, en funktion som gör att stängs fullt ut även om duken har blivit uttänjd med tiden. Även denna markis kan kompletteras med skaksensor eller sol- och vindvakt.

Terrasmarkis – RA 10

En kraftig markis om klarar både vind och regn. Den ger krogar och kaféer en ombonad och mysig känsla och förlänger utesittarsäsongen. Den fästs i backen, vilket gör att man inte behöver bygglov. Denna rejäla markis kan seriekopplas upp till 15 meter bredd och drivs alltid med motor. Kan beställas med extra skyddstak.

 

Fristående markisenhet – RA30

Perfekt för caféer och privata hushåll. Detta manuella solskydd manövreras med lina och sidorna med vev. Vill man hålla bort löv och smuts så kan man spänna upp en screenduk över akrylduken. Om man installerar screens utefter sidorna så kan man göra mer av uterummet. Våra screens manövreras med vev.

Pergolamarkis – RA40

RA40-modellen är framställd för att monteras på restauranger, pubar, hotell och terrasser. Den skapar en trevlig miljö på uteserveringen och förlänger utesäsongen. Använder man den i kombination med gavlar i form av screenmarkiser så skapar man ett vattenskyddat och uppvärmningsbart uterum. Den skyddar mot sol, men taklutning, robusthet och allvädersduk gör att den också tål regn. Denna markis levereras alltid med motor.

Tak & altan zipmarkis – RA62

En minimalistisk och smäcker takmarkis med zipfunktion. Denna markis bidrar till en trevlig miljö på uteplatsen, men passar också bra för restauranger och hotell. Zipfunktionen ger denna markis en mycket bra dukspänning. Manövreras med motor.

 

Takmarkis – RA70

Den här serien är designad för att skydda mot både sol och regn, men den speciella konstruktionen gör att den också är högt vindklassad. Alla produkter i denna serie är anpassade till både restauranger och hus. Grundstativet är i aluminium och den kan monteras på befintlig struktur eller levereras komplett med ramverk i antingen aluminium eller trä.

Fristående markisenhet – RA 90

Denna produkt är både regn- och vindklassad och är vår allra populäraste och mest flexibla markis för restaurangbranschen. Den kan placeras i stort sett var som helst, utan några krav på bygglov. På torget, innergården eller i parken. Den står stadigt på två ben utan skruvar i marken. Den kan dessutom seriekopplas utan irriterande glipor.

 

Våra markiser skyddar dig mot sol och vind skapar en trevlig och ombonad utomhusmiljö.