Markiser Norrköping

Skyddar dig mot väder och vind

Övriga markiser

Fönstermarkiser

I vårt utbud finns även fönstermarkiser i fem modeller.  Från DA22, vår enklaste modell, som håller hög kvalitet, till storsäljaren DA32, som klarar de vanligaste behoven när det gäller solskydd.

Bland våra fönstermarkiser finns även de kraftigare modellerna DA42, DA45 och DA52 som är framtagna för att passa de flesta byggnader, som butiker, kontor, radhus och sjukhus. Dessa modeller är anpassade för tuffare förhållanden vind- och vädermässigt. Dessa kraftiga modeller går alla att få i motoriserad variant.

Balkongmarkiser

BC26 är den vanligaste formen av balkongmarkis. Dukröret monteras mellan två ben som spänns mellan balkongens golv och tak. BC 56 är en mer avancerad variant som man använder på balkonger som saknar tak där man kan spänna upp benen. Man sätter istället upp den på glidarmar som gör att du kan ställa vinkeln på den själv. Tillval: profiltak som fungerar som skydd för duken.

Vertikalmarkiser

Vi har även tre varianter av vertikalmarkiser, även kallade markisgardiner. Från den enklaste modellen V24, till den kraftfullare VS44. Dessa smidiga markiser monteras enkelt direkt på väggen, i fönsterfodret eller i nisch.

 

Sidomarkis SA50

Denna markis är konstruerad för att ge en utdragbar sidoavskärmning som kan skapa skydd från insyn eller en trevlig och mer ombonad miljö på uteplatsen. Fungerar bra fristående eller som komplement till någon av våra terrassmarkiser.

Korgmarkis CN20

En gammal, beprövad och fortfarande populär produkt. Butiker och restauranger använder ofta korgmarkisen som reklampelare. Men det kan även användas av privatpersoner, om man inte hittar en annan modell som passar in. Vår korgmarkis kommer i sex olika modelltyper och monteras med fasta konsoler direkt på väggen.

 

Vi har dessutom fler kvalitativa produkter i sortimentet, bland annat screengardiner, persienner av olika slag, en stor variation av gardiner, insektsnät och värmare.

 

Våra markiser skyddar dig mot sol och vind skapar en trevlig och ombonad utomhusmiljö.